Kommunikationscentret tilbyder en række kurser inden for ASK (alternativ og støttende kommunkation), kompenserende teknologi, IKT (informations- og kommunikationsteknologi), specialpædagogik, tale, sprog, syn og hørelse. Vi arrangerer både kurser for jer, der arbejder professionelt med mennesker med særlige kommunikationsbehov, og for pårørende.

Slå jer sammen, og bestil et kursus

Bestiller I et kursus, betaler I som regel et fast beløb uanset, hvor mange I deltager. (Dog er der på visse kurser praktiske begrænsninger for, hvor mange I kan være.)
Find et kursus i vores kursusliste - eller henvend jer til os. Der er god chance for, at vi kan tilrettelægge et kursus, der passer til netop jeres behov.

Sted

Med mindre andet er angivet afholdes kurserne på:
Kommunikationscentret, Skansevej 2D, 3400 Hillerød, tlf. 72 32 38 00.


Tilmelding til datofastsatte kurser

Vores datofastsatte kurser er beregnet på min. 10 deltagere, og afholdes såfremt vi kan få nok tilmeldinger. Vi sender en opkrævning på kursusbetalingen, når tilmeldingsfristen er udløbet. Samtidig fremsendes endelig bekræftelse på deltagelse.

Din tilmelding er bindende. Du er velkommen at sende en anden i dit sted, hvis du bliver forhindret i at deltage.

 

Spørgsmål

Praktiske oplysninger om bestilling af kurser og tilmelding til workshops og øvrige arrangementer fås ved henvendelse til vores kursusadministration på tlf. 72 32 38 00 eller e-mail
Se Kommunikationscentrets åbnings- og telefontider.

 

Forplejning

Der er fri kaffe og te på vores kurser. På åbne heldagskurser indgår en frokostsandwich.

 

Særlige ønsker?

Kontakt Kommunikationscentret, hvis du og din arbejdsplads har særlige kursusønsker. Vi kommer gerne ud til jer og afholder kurset.